Beoordelingen van Eethuis Tante Mien Woerden

Recente recensies van Eethuis Tante Mien Woerden

4 sterren na 43 reviews

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 15 uur besteld voor 18 uur ophalen en dan nog wachten op de bestelling voor de deur tot 18.45 uur is niet goed! Geen steun meer van mij!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zo blij, echt roti in Woerden. En lekker, echt roti en niet flauw nee goed gekruid. Via internet besteld en op het afgesproken tijdstip was het eten er. Smullen!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pom

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Alleen vind ik zelf te weinig zuur bij de broodjes. En de de baran te zoutig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijke kip rotti gegeten. Genoeg voor allemaal en heel smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede prijs voor grote eter zou het iets meer mogen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ik haalde bij Pomo in Utrecht nog wel eens roti, maar nu Tante Mien er is hoeft dat niet meer. Ga zeker vaker bestellen, porties zijn prima en service top. Zeker een aanrader!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti met kip was erg lekker, maar de roti zelf was qua structuur een beetje apart door de manier waarop die opgewarmd was. De Tjauw min moksi meti was op zich wel lekker qua smaak maar er zaten maar vier kleine stukjes vlees in. Vonden wij een beetje weinig voor een hoofdgerecht. Ik had besteld om op te halen om 17.45, maar kreeg zonder overleg de bevestiging dat het opgehaald kon worden om 17.30. Dit bleek te zijn omdat ze veel bestellingen hadden, op zich begrijpelijk maar uiteindelijk heb ik een kwartier staan wachten in de winkel en was het alsnog pas om 17.45 klaar. Mijn indruk in de winkel was dat de boel niet heel goed gestructureerd was.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk, we hadden besteld om op te halen om 19.15 uur echter was het om 20.00 uur pas klaar. Was fijn geweest als we daar een update over hadden gekregen, hadden we niet 45 min buiten in de kou hoeven staan wachten. Wat zuur op de broodjes bakkeljauw zou ik nog adviseren en kip in de saoto soep was ver te zoeken.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke Roti! Wij hebben al 2x de Vegetarische besteld. Een echte aanrader! Tante Mien is een aanwinst voor Woerden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijne service en de bezorging keurig op tijd!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, mag iets pittigers zijn

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti, pasteitjes en broodje pom. We hebben heerlijk gegeten!! Volgende keer komen we iets anders proberen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg flauw ondanks de sambal extra misten we de pit het zuur was wel erg lekker. Ook erg weinig groente en net als bij vorige bestelling van roti hebben we geen ei gezien.we blijven proberen zijn erg blij met n Surinaams eethuis in Woerden.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker eten! een aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer en zeker niet de laatste! Lekkere roti

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk die vegetarische roti

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lang naar uitgekeken maar klein beetje teleurgesteld. Bezorging was snel na het plaatsen! Ongeveer 30 min, maar toen het eten er was was het eigenlijk al vrij lauw. De roti heb ik opnieuw in de magnetron gedaan om warm te maken. Zelf vond ik de roti vrij flauw van smaak, ben vanuit andere eet tentjes roti met meer smaak en wat pittiger gewend. Het was niet vies, maar het miste wat.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed. Alleen vond ik dat er een beetje weinig vlees bij mijn gerecht zat. Ik had moksi meti speciaal, en special zou betekenen dat er extra vlees bij zou zitten. Ik denk dat ze dat vergeten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Verse producten en een prima hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral de roti was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi dat er eindelijk een Surinaams restaurant in Woerden is. Lekker gegeten , goede kwaliteit en smaak. Bediening vriendelijk en goed. Kortom zeker voor herhaling vatbaar! Klein puntje van kritiek . We hadden al eerder een broodje bakkeljauw gekocht en die was behoorlijk zout, smaken verschillen maar net iets te...

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst Voor Woerden. Prima eten.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat er nu zo'n Surinaams eethuis in woerden is

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld, moest 10 minuten wachten bij het afhalen wat geen probleem was voor ons. Roti en bara is echt lekker, ik ben een redelijk grote eter en had meer dan genoeg aan de portie die ik had. Wij gaan zeker weer eten halen bij tante mien.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Hele vriendelijke bediening Komen zeker nog vaker terug 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Saoto smaakte perfect idem warung midi Amsterdam/Rotterdam. Maar verhouding saoto rijst te veel rijst het is saotosoep met rijst niet andersom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is de beginfase dus de dames leren veel van deze eerste periode. Het eten was niet klaar op het afgesproken tijdstip. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer het eten goed is,het helemaal goed komt. We hadden oa Surinaamse roti. De verhouding van de ingrediënten was niet helemaal naar wens. Veel aardappelen, weinig boontjes en slechts 2 kleine kippenboutjes. Volgende keer proberen we graag de roti kipfilet. De smaak was goed. Succes dames en heren en tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag voor het eerst via het internet een bestelling geplaatst. Aangekomen in de winkel was het mega druk, en was de bestelling ook nog niet klaar. Naar mijn mening hadden de medewerkers weinig controle/routine over de grote aanvraag. Op zich nog wel snel mijn bestelling meegekregen, dus dat was prima. Thuis gekomen vond ik de Saoto soep wat karig. Geen kip en geen rijst bij de soep. Alleen tauge in boullion?! Smaak was prima overigens. De nasi kipfilet speciaal was goed van smaak , flinke portie ook, maar ik miste hierbij een stukje zuur/groente oid. Het was voor mij niet speciaal genoeg....Ook het beloofde gratis drankje bij een eerste online bestelling heb ik niet gekregen. Al met al een qua smaak een goede ervaring maar er zijn zeker nog een hoop verbeterpunten. Ik hoop dat ze dit snel op de rit hebben en dan ga ik het gewoon nog een keer proberen!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op vrijdagavond wilde ik Roti kipfilet eten. Helaas duurde het erg lang voordat ik kon bestellen en ik ben weggegaan om Loempia’s te halen bij de Chinees. Op zaterdagavond dacht ik slimmer te zijn en alvast online te bestellen om 18 uur. Ik kreeg de mededeling op de website dat ik mijn Roti Kipfilet om 18.20 uur kon afhalen. Om 18.45 uur was er nog niets. Het bleek dat mijn bestelling nog niet in behandeling was. De mevrouw van de zaak vertelde dat het druk was en er geen tijd was voor internetbestellingen. Ik zou dan de mogelijkheid om via internet te bestellen uit zetten. Ik heb geen idee waarom ze dit niet deden. De aardappelen voor de roti moesten nog worden gemaakt. Het zou dus nog ongeveer een kwartier duren hoorde ik om tien voor zeven. Ik heb toen om Nassie gevraagd aangezien ik inmiddels erge honger had. Ik kreeg ook niet mijn drankje aangeboden dat er volgens de website bij zou zitten wanneer ik via internet bestel. Daar moest ik zelf om vragen. Dit vind ik niet erg servicege

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten, ondanks telef bestelling. Eten uitstekend

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Ron, hartelijk dank voor de review. We zijn blij met de feedback. dit helpt ons om het proces dusdanig in te richten om de wachttijden tot een minimum te beperken.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten maar inderdaad best stevig geprijsd. Je merkt duidelijk dat ze nog maar net open zijn. Er zit nog geen logisch systeem in of zo. Mensen achter mij liepen weg omdat het te lang duurde. Met een paar simpele aanpassingen in het proces (bijvoorbeeld veel gebruikte gerechten (kip) warm houden in plaats van op moeten warmen) is veel voordeel te halen en ik hoop dat jullie dat doen. Succes!

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Erik hartelijk dank voor de feedback. De tips en tops zijn zeker welkom en zullen we gebruiken om ons service niveau naar een hoger plan te trekken. Wij zien waar de knelpunten liggen en gaan daar zeker mee aan de gang.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan om vervolgens af te halen. Uiteindelijk in de winkel nog ruim een halfuur gewacht op mijn bestelling (2x roti kip, 1x vega en 2x broodje bakkeljauw). Er ging het een en ander mis, waarschijnlijk vanwege grote en wellicht onverwachte drukte in deze nieuwe zaak. Dames bleven echter zeer vriendelijk en het eten was heerlijk! Ga hier zeker nog een keer iets bestellen.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed! Lekkere roti! Echter het lange wachten was een tegenvaller. Had mijn online bestelling gedaan en aangegeven 18:00. Bij binnenkomst was nog niet begonnen met de bestelling en om 18:45 liep ik eindelijk met mijn eten naar buiten. Laten we het houden op opstart problemen..

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Anoniem, Hartelijk dank voor de feedback. Wij gaan hiermee aan de slag om het service niveau te verhogen en de wachttijden tot een minimum te brengen.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik schrijf bijna nooit een recensie. In dit geval doe ik dat toch. Ik wilde eigenlijk 2 sterren geven, maar omdat jullie net begonnen zijn, heb ik er 3 van gemaakt. Oordeel van mijn collega's en mijzelf: Ten eerste: Verbazingwekkend dat er om 9:00 uur al zoveel uitverkocht was. Over de bestelling zelf: We zijn allemaal bekend met de Surinaamse keuken. We vonden de broodjes en de bara tegenvallen qua smaak, het was te flauw. De broodjes waren matig belegd en ze waren duurder dan bij andere zaken (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, maar ook gewoon op de zaterdagmarkt in Woerden). De service viel tegen, het duurde erg lang voor de bestelling klaar was. We hopen echt dat het aanloop problemen waren en dat jullie jezelf gaan verbeteren.

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Farid, hartelijk dank voor de feedback. Dit helpt ons om ons proces te verbeteren en te zorgen voor een goede allesomvattende service. Wij gaan hier zeker mee aan de slag

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti is erg lekker! Je merkt wel dat ze nog moeten opstarten en niet verwacht hadden dat het meteen een succes zou zijn. Veel uitverkocht (alleen maar een goed teken) porties moeten nog goed afgemeten worden want er zat wel iets te weinig kip bij voor die prijs, ietsjes meer zout en warmer bij afhalen want het kwam lauw uit het bakje. ook miste ik de echte kouseband maar misschien was die ook op :) Hele lieve dames achter de balie en ga zo door! We bestellen snel nog een keer.

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Denise hartelijk dank voor de feedback en de gerichte punten van verbetering. Wij hadden inderdaad niet verwacht dat de toeloop zo groot zou zijn. Dit soort reviews helpt ons om de verbeter punten aan te pakken en te zorgen voor tevreden klanten. Want dat is uiteindelijk ons doel. Om klanten tevreden te stellen met goede kwaliteit service.