Beoordelingen van Eethuis Tante Mien Woerden

Recente recensies van Eethuis Tante Mien Woerden

4 sterren na 423 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar zo ongeorganiseerd. Komt altijd veel later dan besteld. Ligt duidelijk aan planning.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft 90 minuten geduurd voordat de bestelling werd bezorgd. Op de website werd een uur aangegeven, voor de extra vertraging werd gebeld, netjes. Het eten (moksi meti) is heerlijk, ook de telo met bakkeljauw prima! De saté een echte aanrader!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En goed warm!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk roti met kipstukjes...XL en nog steeds moeite om te stoppen met eten...dus op....thx.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd en heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en super vlotte bezorging. We hebben genoten!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal malen gehaald en laten bezorgen. Nu was de kwaliteit minder minder dan vorige keren. Zag er ook minder verzorgd uit en was niet heel warm. Ook was er wat gedoe m.b.t. de bezorgtijd. Kreeg een mail dat het een half uur later werd (prima), werd toen 2 x gebeld met dezelfde vraag of het eerder mocht (ook prima) en toen was dat niet meer nodig. Vervolgens stond de bezorger 45 minuten eerder op de stoep....heel bijzonder..Het heeft misschien te maken met drukte? Ik weet nog niet of we snel weer gaan bestellen....

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu twee keer besteld hier. Beide keren heerlijk gegeten. Fantastisch dat er zo dichtbij nu Surinaams eten gekocht kan worden! Wij hopen zeker vaker te bestellen!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti's, mooi op tijd geleverd. Ga zo door.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Typische authentieke Surinaamse smaak! Geef bij de besteltijd gewoon een half uur tot 1 uur vroeger op dan gewenst en dan komt het op de gewenste tijd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Helaas was de bestelling te laat (een uur later dan we online hadden aangegeven) en de satesaus zat niet bij de nasi helaas...

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker eten en vriendelijk personen. Zelf afgehaald en was op het afgesproken tijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, ga zo door!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip, goed warm, volgende keer bestel ik vroeger want nu rond 18:00 besteld en pas om 19:30 werd t eten gebracht. Maar ben blij met de variatie!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam drie kwartier eerder dan aangekondigd.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kerrie met kippendijen. Het was even wachten tot het er was, maar dat was het waard. Lekker, verzorgd en genoeg. Een aanrader 👍🏻

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgt. Bezorgkosten wel vrij hoog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd 17.45 aangegeven. In de mail was bezorgtijd 18.15 aangegeven.uiteindelijk kwam het 18.30. Vonden wij erg laat. Het eten was lekker maar er zaten geen eieren bij.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Toproti!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was TOP! Wat een mooie aanwinst voor Woerden!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Service en hygiëne valt echt te verbeteren:: Ik kon om 17:45 het eten ophalen. Het was om 17:15 klaar. Het verliep allemaal rommelig en hectisch. Personeel droeg geen mondkapjes en handschoenen. Ook klanten die zaten te wachten op hun eten droegen geen mondkapje. Het eten werd vlak naast de prullenbak bij de ingang van de spoelkeuken klaar gemaakt. Kwaliteit eten: de kwaliteit van het eten was prima. Daar heb ik niets op aan te merken.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had extra kip besteld 1 stuk was niet gaar verder lag er stukje fahjong zich te schamen in het bakje. Het varkensvlees waders vet. De roti en de saté waren lekker. De bezorging die arme jongen kwam met een gescheurde zak druipend van het vet. De tweede zak waarin het “extra” vlees was wel heel. Dit was wat mij betreft de laatste keer dat ik besteld heb.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top die rotti kipfilet

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ik ben dolblij met een Surinaams eethuis met autenthiek Surinaams keuken. Ook erg fijn dat er standaard een pepertje in het eten zit, precies genoeg om te proeven zonder dat het heet wordt. De overige smaken mogen van mij wel iets meer aanwezig zijn. Zeker een aanrader!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verzorgd en op tijd. Altijd fijn om hier te bestellen.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! We hebben weer genoten. Allemaal lekker en flinke porties. Bedankt.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,alleen de bezorgingstijd ruim 3 kwartier later. Gaan het zeker nog eens proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, goede service en snelle bezorging.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een klein probleem met de geleverde hoeveelheid van het eten. Dit prima en snel opgelost. Top

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima roti's en ondanks de gladheid toch redelijk op de afgesproken tijd gebracht.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

4x roti kipdijfilet besteld. Het is erg lekker. De hoeveelheid van de gerechten zijn ruim voldoende.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelsite werkt prima. Bezorging was precies op tijd. Goed op de hoogte gehouden via mail. Het eten was goed warm. Roti was weer heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede eerste kennismaking. Gerechten vers, smaakvol en op temperatuur. We misten wel het (standaard) eitje bij de roti kippendij.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was echt minder. Veel te veel vette olie/ jus. Waardoor het ook was gaan lekken. Bijna geen kousenband. Veel aardappel. Wij zijn echte beter van jullie gewend. Qua bezorging het volgende. Bij vestelling 18.15 aangegeven. In de bevesting wordt dan 18.45 gecommuniceerd. Uiteindelijk om 18.35 bezorgd door een keurige jongeman.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op aanraden van onze zoon, bestelling geplaatst. wat hebben wij heerlijk gegeten. top porties. zeker voor herhaling vatbaar. miste alleen een bevestiging van bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk alleen veel te weinig zuur voor 2 Kan dit niet als extra besteld worden ? bezorging was half uur te laat en had koud besteld.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heus erg lekker, maar nu al voor de derde keer was de maaltijd niet compleet. Na een telefoontje werd het wel nabezorgd, maar toen het aankwam had ik mijn bord al leeg en moest manlief nog beginnen. Erg jammer

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is echt eten. tante mien mag trots zyn op de keuken

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door toppers! Alweer heerlijk gegeten, Thanks!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten lag in te veel olie ik had roti kipdij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vega-roti werd stipt op tijd bezorgd en was superlekker! Vijf sterren voor tante Mien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 40 minuten voor de afgesproken tijd en was dus bijna koud toen mijn gasten kwamen. Bovendien bleken het kippendijen te zijn ipv kipfilet

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg berecht. Dat het eten.onderweg was om 17.22. Het eten was hier om 18.17. Het eten was niet echt heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Alleen zou ik wat minder jus bij de kip van de roti doen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wat we wel hebben gekregen smaakte voortreffelijk. Alleen jammer dat niet alles was geleverd. De pitjel ontbrak. Ook werd pas een half uur later bezorgd. Toch over het algemeen tevreden over het eten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op tijd klaar bij het afhalen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Barra is altijd lekker. Nu Telo bakkeljauw erbij besteld en is ook goed ontvangen. Verder ben ik blij met de app. Minpuntje: volgens mij staat Barra met bakkeljauw niet op de kaart van de app. Misschien erbij zetten?

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten. Dank voor de goede service, wij komen gauw weer terug !

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier al vaker besteld en ook nu weer heerlijk gegeten! Optijd bezorgd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke roti kipfilet gegeten. Qua prijs moet ik toegeven dat ik er graag een half gekookt eitje bij had gewild. Alles was in no time op, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

teloh bakkeljauw en Bami moksi meti met extra bami en vlees. Waren beide erg lekker. Pindasaus heeeeeerlijk:pittig met stukjes pinda. Heel vriendelijk in de winkel bij afhalen. Was 10 minuten eerder klaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Het had wel iets warmer mogen zijn. Maar ik begrijp als dat niet altijd lukt.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar 2 uur wachten is echt te lang. (En vooraf niet vermeld, via site was het 45 min).

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Serieus enorm lekker gegeten

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was helaas niet helemaal gaar maar verder voortreffelijk

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel gebracht. En zoals altijd gewoon lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker maar naar verhouding te weinig vlees. Terwijl ik de optie extra vlees zelfs al had gekozen...

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer lekker! Helaas wel minpuntje. We hadden wat besteld. En 5minuten voordat we het konden ophalen, belde ze om te zeggen dat ze het niet meer hadden. Bel dan gelijk als ik me bestelling heb geplaatst.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en op tijd bezorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig! Ik kijk uit naar de volgende bestelling.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je om 16 uur voor 18 uur Krijg je een tijd om 7 uur!! Zoals zoveel mensen hier al hebben aangeven kun je dus niet uitgaan van de tijd die je kiest Waarom kun je dan een tijd kiezen Maak er dan een tijdslot van Tante Mien wanneer ga je hier wat aan doen?

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de website bezorging om 20u .... dan een mail pas om 20u30 .... om 21 uur een telefoontje dat het pas nu weg ging .... bezorgd om 21u45 !!! Verder van de 2 maaltijden, eentje verkeerd en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan fantastisch eten, maar de meldingen voor bezorgen/afhalen zijn echt dramatisch slecht. Er klopt werkelijk niets van. "Bestelling onderweg" een hele dag te vroeg, bovendien kom ik het halen. Betaald voor bezorging terwijl men op 2e kerstdag niet bezorgd. En dit is niet de eerste keer dat we zoiets meemaken. Desondanks erg blij met dit eten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

3 x Roti: Lam, kip en Vega. Alledrie heerlijk!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:08 roti besteld. Via de website 18:00 aangegeven en later een mail met 18:35 ontvangen, wat wel apart maar goed. Uiteindelijke 19:20 bezorgd. Dat is toch flink aan de late kant! En het eten was matig, waarschijnlijk door de drukte. Het bezorgen lijkt mij dus wel een aandachtspunt

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf niks want ga jullie niet afzeiken maar is ny wel kkaar

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami en kipfilet goed op smaak. Bara en roti vel waren grotendeels hard. Vermoed door het te heet of te lang in de magnetron. Gedeeltelijk niet kunnen opeten daardoor.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging wat ongecontroleerder. 18.00u zelf aangegeven. Toen update dat het 18.30u zou worden. En toen werd het 17.45u bezorgd. Lastig plannen met gezin.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vorige keer super lekker gegeten (toen zelf afgehaald) dus enthousiast nog een keer besteld. Helaas viel het vandaag nogal tegen. De Rotiplaat heel korrelig/droog, en de kip van de rijst moksi meti had echt een vreemde geur. Mijn schoonmoeder durfde die ook niet op te eten. Echt jammer, we hadden er zo’n zin in :-(

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier graag en zoals elke keer was het weer erg lekker! Tot de volgende keer

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ROTI KIP GEKREGEN MAAR ZONDER ROTIPLAAT( pannenkoek) JAMMER WILDEN ZE WEL NABEZORGEN MAAR DAN IS DE REST AFGEKOELD JAMMER DE REST VAN HET ETEN WAS HEEEEEERIJK

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag roti met kipfilet besteld en hebben heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorg , goed warm . Heb pittige nasie besteld , was te pittig . Lekker maar iets minder pittig .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Jammer dat het bijna een uur later bezorgd werd dan afgesproken. Om 4 uur besteld voor 18 uur. Kwam om 18.55 uur.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het Surinaamse eten. Prima kwaliteit! Gezellige "bediening" tijdens het afhalen van het eten. We waanden ons even weer in Suriname...

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was echt geweldig, het was alleen niet echt warm waardoor het in de magnetron moest. En dat is toch jammer. Ook apart dat we 18:00 hadden ingevuld, een bevestiging krijgen voor 18:30 en de bezorger staat om 17:50 voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de roti, ruime hoeveelheid. De pindasoep was ook lekker.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soato soep was goed op smaak maar de kip kerrie was echt een teleurstelling.. daarbij vindt ik 1,5uur wachten voor een broodje kip kerrie n soato wat te lang!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en heerlijk!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd klopte, makkelijk te bestellen, maar vooral héérlijk gegeten!!! Ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was tegenvaller, werd te vroeg bezorgd 5 uur i.p.v. 6 uur. Ik miste extra bestelling en vooral het zoetzuur

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten maar doe alsjeblieft iets aan de bezorgtijd. Als je om 18.20u besteld geeft de website automatisch een bezorgtijd van 19.15u. Echter in je mail komt een bezorgtijd van 19.45u. Als je dan belt zeggen ze dat het druk is. Maar als je het vervolgens wilt afhalen kun je wel direct komen want de bestelling was al wel klaar en stond in de warmhoud vitrine. En het was gewoon rustig in de zaak. Dat betekend dat als we het alsnog hadden laten bezorgen dus ruim een uur in de warmhoud vitrine had gestaan totdat er een bezorger vrij is. Daar wordt het niet lekkerder van natuurlijk. Dus investeer gewoon in een paar eigen bezorgers, want dit is gewoon niet klantvriendelijk. Kortom: Als je een bezorglijn hebt, zorg dan ook dat je voldoende bezorgers hebt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen jammer dat het lauw was terwijl we best wel dichtbij wonen 1,5 km ofzo. Volgende keer graag heet(warm)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti, maar erg veel olie gebruikt. De kip droop van het vet, zelfs de buitenkant van de bakjes was vet. Lag zeer zwaar op de maag, erg jammer!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een uitstekende lams-roti. Prima smaak. Ik ben heel erg blij dat je nu in Woerden surinaams eten kunt laten bezorgen. Grote vooruitgang.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben o.a. de bami met kipfilet besteld en hier extra's aan toegevoegd zoals extra vlees + ei en pindasaus. Deze zijn niet geleverd terwijl we hier wel extra voor betaald hebben. Ik heb 3 keer gebeld om dit opgelost te krijgen maar er werd niet opgenomen. Ik zou hier eten bestellen daarom niet aanraden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker! Goede aanwinst voor Woerden!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom heerlijk..

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, heerlijk gegeten. Bezorging duurde wel wat lang.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk gastvrij personeel! Vega roti is echt lekker! Echt blij met Tante Mien in de buurt. Prijs-kwaliteit is zeker in verhouding. Houwe zo!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Ruim vantevoren besteld en toch een half uur later dan afgesproken bezorgd. (wel aangegeven) 2. Gebakken cassave niet geleverd (was maar 1,99) dus maar niet voor gebeld. 3. Nasi leek wel nasipap. 4. Roti had te weinig boontjes en teveel aardappel. Jammer

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb absoluut heerlijk gegeten, levering aan huis keurig op tijd. Dikke 10!!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is voor herhaling, vatbaar. Kom nog wel vaker bestellen, Voor mij was het 40 jaar geleden dat ik Surinaams eten heb gegeten. Moksi Meti was mijn favoriet.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk dat staat buiten kijf. De bakjes zijn goed gevuld, misschien een beetje teveel (lastig om zonder knoeien er uit te krijgen). Bestelling kwam uiteindelijk pas meer dan een uur na het ruim van tevoren gekozen tijdslot.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch, maar bezorging kon op z'n vroegst om half acht en werd uiteindelijk pas half negen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om zoet zuur gevraagd niets gekregen wil best ervoor betalen Ik dacht dat je zoetzuur bij een roti menu krijgt De roti roll was lauw hoop volgende keer beter gr Ineke v

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vlotte service!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kipfilet en bami kipfilet. Echt zalig gegeten en ruim voldoende.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi was lekker, maar de saté was te hard gebakken, en een beetje aangebrand helaas. Saus was omgevallen tijdens bezorging en lekte uit de zak.. Maar gelukkig was nasi met kip verrukkelijk.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd pittige nasie , a bing pepre lekker alleen ontbrak mijn sate saus die ik extra hebt besteld . Ondanks dat zonder pinda saus was heerlijk .

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De moksi meti was heerlijk! Goed op smaak, voldoende grote portie, komkommer en sambal erbij, keurig op tijd aangeleverd. Wij worden hier blij van.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk gegeten

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk. Bezorging op tijd. Dus voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde en lekkere pom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje pittig voor de onervaren Surinamer ;) Verder ruim voldoende en smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geeten, maar bij beide gerechten hadden we voor €2,- extra’s besteld (zoals extra vlees en een extra eitje), maar dit zat er bij beide gerechten niet bij...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was (zoals altijd) erg goed en bezorger was ruim op tijd! Top service. Gerechten zijn goed op smaak, erg lekker allemaal!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti rol met bakkeljauw mijn favoriet. Stond niet op het menu, maar zo klantvriendelijk als ze zijn hebben ze het op het menu gezet! Top lieve mensen zijn het maar vooral lekkkere roti!! , nergens anders zo lekker gegeten. Ze vullen de roti rol heel goed ! Only love!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd aflevering en het eten was heel goed bevallen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijke rotti en meer dan genoeg. Jammer dat de bami met vlees er niet bij zat.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was weer prima voor elkaar!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling en eten was lekker. Service niks over te klagen. Vriendelijke mensen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten kwam iets later dan vermeld maar wonen ook in Linschoten. Gelukkig was het nog warm genoeg. We gaan vaker bestellen bij jullie!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker eten. 1 portie per persoon besteld, maar daar kunnen we twee dagen van eten. Goede aanwinst voor Woerden. Zou bezorgd worden om half 7 maar werd drie kwartier eerder bezorgd. Dat kan iets beter gepland worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk als altijd, duurde alleen wel een uur en drie kwartier voordat we het eten hadden

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Roti met kip. Erg lekker. Grote portie!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was erg droog en bijna geen pindasaus, saoto soep ook niet geweldig. Bami was goed en pittig. Bezorgtijd ook best lang jammer genoeg. Beetje teleurgesteld

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling, om 11.00 besteld en was netjes om 12.30 klaar voor de bedrijfslunch. Smaakte goed!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het telefonische contact vooraf was vriendelijk en rustig. Goede uitleg. Het eten smaakte goddelijk. Het werd netjes bezorgd door een vriendelijke bezorger. Over all: alleen maar positief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord HEERLIJK

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, top!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de roti vandaag te hard gebakken en had mijn man geen kousenband bij zijn bami. Was er een andere kok?

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super! Maar bezorgtijd was alweer 1,5 uur, net iets te lang

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en prima op tijd gebracht, op de fiets door de regen #stoer!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en goed pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker en ik had extra vlees besteld met een eitje was helaas niet mee geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, kwaliteit prima en bezorging ook goed. We hadden Bami, Nasi en tjauw min alle 3 heel smaakvol. Voor onze kleine kinderen was het helaas net iets te kruidig/pittig. Ondanks dat gaan wij nog zeker een keer bestellen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijd niks besteld , viel telkens tegen. Nu weer besteld en tevreden over bezorg tijd. Had 1845 aangegeven , dat werd 1915. Uiteindelijk kwam het ca 1900. Fijn. Eten smaakte weer goed. Dat was va t begin altijd al goed.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht dat als je voor de eerste keer online bestelde je een blikje fris zou krijgen. Zat er niet bij.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Je wordt netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze het eten brengen, top En ook nog warm bij bezorging

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed ! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti! Hier gaan we vaker bestellen.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeleken met een paar maanden geleden nu wel heel erg tevreden! Eten was goed warm en het eten had goed en veel smaak! Vorige keer was het erg flauw en was bijna koud. Enige is dat je kan aangeven dat je om bepaalde tijd je eten wilt laten bezorgen. Vervolgens in de bevestiging is het een half uur later. Jammer! Geef dan die optie niet. Ik zie veel mensen aangeven dat de bezorging afwijkt van de gekozen tijd. Maar verder top!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden Surinaamse hapjes besteld voor bij een wijnproeverij tbv SNF die bijdraagt aan gezondheidszorg in Suriname. Heel lekkere saté, loempia, worst, bara en kip. Het was heerlijk!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een bezorging op tijd!! Super

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed eten

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online eten besteld bij tante Mien, wat echt VERRUKKELIJK was! Enige minpunt was het lange wachten. Wij bestelden online om 17.30 en de eerst volgende tijd wat we aan konden klikken was 18.30 uur. Uiteindelijk werd het pas om 19.30 uur bezorgd. Het was het wachten wel waard, maar als de keuken het door drukte niet aan kan, zou ik de optie om een bezorgtijd aan te kunnen klikken op de site weghalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en op tijd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kipfilet en roti vega besteld (allebei de grote variant). Was heerlijk en een echt grote portie! Besteld voor vrijdagavond 19.15, om af te halen, en alles stond netjes op tijd klaar. De aardappels vond ik deze keer bijzonder lekker! Ik weet niet wat er anders aan was gedaan, maar ze hadden meer smaak en waren minder melig. Erg goed. Ook een loempia besteld, hier vond ik niet zo heel veel aan, vooral zout. Niet onsmakelijk, maar deze zal ik niet nog een keer bestellen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie nasi met kipfilet besteld, echter moest ik de kipfilet zoeken :(. Zeer weinig vlees bij mijn portie. Qua smaak was het eten wel lekker.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goud die bara met rotti kip

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!👍

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van anderen besteld. Heerlijke gerechten, goede porties. Goede communicatie via mail. Vriendelijke bezorging. Prima geprijsd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, kan niet wachten om weer te bestellen ❤️ Je proeft echt dat het met liefde is gemaakt

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten 👌

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was optijd , pittige nasie kip en groenten bamie met kipfile en groenten . Bakje pinda saus extra komkomer . Kip van de nasie was iets te droog gebakken . Mie njang switie was overheerlijk . Heerlijk gegeten was top .

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten iets langer wachten dan gepland. Dat is altijd vervelend als mensen nog een afspraak hebben na het eten. Eten was bijzonder smakelijk.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw jammer

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou 18.15 bezorgt worden maar werd 19.15 bezorgt ...een uur later. Bestelling geplaatst om 17.10

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!!!!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en porties ruim voldoende. Aanwinst voor Woerden.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de kipfilet te droog en de mie te papperig. Verder prima

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch gegeten 🥰

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was qua smaak heerlijk! Bezorging was slecht. Bezorgtijden 45 minuten werd 1 uur en 55 minuten.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en keurig op tijd klaar.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enige opmerking was dat bij de Tjauwmin Hete kip erg weinig kip zat. verder erg lekker

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maaltijden Misschien in vervolg minder saus (jus) bij de kippenpootjes

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk gegeten! Het is altijd lekker, maar de kok van vandaag had het aller lekkerst gekookt. Love de roti en javaanse bami 🙌

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker gegeten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het eten was goed alleen hoe de komkommer geserveerd werd in een plastic boterham zakje zag er niet appetijtelijk uit. J

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten mensen! Prima aanwinst voor Woerden.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami kipfilet en nassi kip besteld, met 2x portie saté. Was lekker en voldoende, wel een klein beetje ‘kaal’ (geen kroepoek, plakje tomaat, beetje gebakken ei). Tip: biedt ook bakka bana (gevakken banaan) aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse producten, en snelle bezorging. Aanrader! Ook voor de vegetariër zoals ik.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik zo lang moest wachten maar ook wel attent dat ik wat te drinken kreeg

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bestelling was niet compleet. Toch denk ik niet dat wij hier nogmaals zullen bestellen, de bezorging kwam uiteindelijk 45 min later dan aangegeven en dat was 3 uur na het plaatsen van de bestelling. Wellicht dat afhalen een beter plan is.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bami Moksi meti besteld. Vijf uur bestelling geplaatst. Verzoek tot bezorging 18.15 uur. Via mail bevestiging terug dat 18.15 18.45 werd. Uiteindelijk 19.10 gebeld waar bestelling bleef. Was blijkbaar geen bami (meer) maar niet geïnformeerd door eethuis zelf. Uiteindelijk 19.30 maaltijd geleverd. Had moksi meti besteld met extra vlees en bami. Had ook een “gewone” bami moksi meti besteld dus zonder extra’s . Voor €2 extra zat er minimaal extra bami bij en 1 stukje rood vlees. Dus net zo goed niet die €2 uit kunnen geven. Dan zat er ook nog verschil in de bami die van mij was niet pittig maar zoetig en die van de ander was duidelijk een stuk pittiger van smaak. Al met al geen hele beste eerste ervaring.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet was uitstekend!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede geluiden schept goede verwachtingen, helaas voor mij eenmalig, de extra toevoegingen bij de moski meti die ik had besteld zaten er niet bij en de roti was een droge hap, ook de bezorging was veel later dan aangegeven werd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanwinst voor Woerden!! Veel keuze, niet duur en ruim voldoende porties. Top!!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm bij het bezorgen. Ze waren op tijd met het afleveren van het eten Zeer tevreden

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droge kip en de bara waarschijnlijk opgewarmd in de magnetron dus ook droog. Bij de bestelling werd aangegeven dat het om 19:15 bezorgd zou worden, eenmaal betaald sprong het over naar 20:00 uur. Het werd uiteindelijk 20:20 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en precies op tijd bezorgd

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker. Eerste keer besteld. Zeker nog vele malen herhalen!!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere vegetarische roti .

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens het eerste mailtje (18:20) zou de bezorging 19:15 zijn, volgens het direct daarna ontvangen mailtje 19:45. Gelukkig werd het toch 19:15. Heel lekker gegeten, royale porties.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Zo blij dat Woerden dit eethuis rijk is!! Al het eten daar is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel altijd veel kousenband. Mag minder en meer afwisseling mat andere groenten. Kreeg bij alle bestellingen een hoop kousenband. Zelfs op de nasi's

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!👍👌

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim belegde broodjes! Vriendelijk personeel en snelle bezorging!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Verrassend, grote porties! Zat wat verschil in gevraagde levertijd 1830, bevestigde tijd 1900 en daadwerkelijke ontvangst 1845 maar dat vonden we geen probleem 😉 Voor herhaling vatbaar 👏👏👏

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer een bestelling gedaan bij Tante Mien. Telo en Pitjel waren lekker en voldoende geportitioneerd. Echter aan de Tjauw min moksi meti (+JA (Extra Tjauw-min en Vlees) valt nog wel wat te verbeteren op 2 punten. Tjauw min hoort bij mijn weten niet wit te zijn en heb niet het gevoel dat er 'extra' vlees bij zat.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, diverse gerechten besteld. Bij bestellen melding 19.15 als thuis bezorgtijd. Was voor ons wat laat maar ja.... na de iDeal betaling de bevestiging met de melding dat het eten rond 20.00 bezorgd ging worden?!?! En de saté saus was bij twee gerechten vergeten. Kan gebeuren, stonden wel op de bon.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Echter als je om 17.30 uur je bestelling plaatst en uiteindelijk om 19.05 uur ontvangt na ook nog telefonisch contact om 18.30 uur, is niet zoals het zou moeten zijn. Neem een voorbeeld aan al die andere bezorgbedrijven die wel binnen 30 minuten kunnen bezorgen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Moest er alleen beetje lang op wachten maar het eten zelf was het wachten dan wel weer waard.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti is top, bezorging netjes op tijd

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maaltijd was eerder bezorgd dan was torgezegd

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker. Ook wordt het eten vrij snel gebracht.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

👍🏻👍🏻

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets langer wachten op de bezorging.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk❤️

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip en roti kipfilet met extra roti plaat Was geen eens nodig geweest want was genoeg Super smaak precies goed , lekkere kip Wij komen zeker nog terug

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hèèrlijk gegeten, nasi moksi meti deze keer.. Bezorging top! en netjes op de afgesproken tijd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti kip was weer heerlijk en stond precies op tijd klaar.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Er waren alleen veel te veel bestellingen aangenomen waardoor er niet op tijd geleverd kon worden. Hebben bijna 1,5 uur later pas de bestelling kunnen ophalen. Kregen wel een extra gratis drankje ter compensatie. Maar er moet wel iets veranderen anders gaan klanten afhaken.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Jammer dat bestelling een uur te laat was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld! Grote portie!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Bezorging op zich was goed en niets op aan te merken maar wel een uur later dan dat we op de site aangegeven hadden. Dat zorgde wel voor knorrende magen en irritatie, maar gelukkig was het wel het wachten waard.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was zat! Ik had extra pannenkoeken besteld maar dat was niet nodig achteraf. Voor herhaling vatbaar zeker weten! We kunnen er vanavond nog een keer van smullen

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd! Warm en vooral lekker eten bezorgd

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnelle bezorging

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen. Goed overzicht van de te bestellen etenswaar. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moie authentieke smaak. Volgende keer de pom en pastei eens proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de keer besteld bij Tante Mien omdat we het de eerste keer zo lekker vonden. En ook nu Heerlijk gegeten! Super lekker. lk kan het iedereen aanbevelen. Echt top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het w.as allemaal heel erg lekker duidelijke verbetering met eerdere bestellingen in de eerste paar weken van de opening

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Roti met kipfilet was heerlijk!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super! Op tijd bezorgd, goed warm en heerlijk op smaak!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten wat ik heb besteld kwam 2 uur te laat. Na een uurr heb ik gebeld waar het eten bleef en kreeg ik te horen dat de nasi op was. En het eten was koud.😠

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en erg vriendelijke mensen. Dit gaan we vaker doen!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels vijf keer roti kipfilet gehaald. Echt een aanrader. Het is en blijft super lekker.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ,vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg goed. Een echt, Surinaams eethuis. Eten was kruidig, de telo knapperig... jullie hebben een nieuwe klant erbij!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk! En perfecte bezorging.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik de gerechten met kipfilet had besteld zat er bij de pom gewone kip met bot. Jammer. verder was de smaak prima

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm. Heb het opgewarmd in de magnetron. Maar het eten smaakte zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan tevreden het was erg lekker meer dan genoeg voor 1 persoon per portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat we bij tante Mien hebben besteld en het was weer super lekker. Je moet een beetje geduld hebben, maar dan heb je ook wat! Helemaal op z'n Surinaams :)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen als je 2x €2 betaalt voor pindasaus verwacht je geen mini bakje wat maar half gevuld is met pindasaus.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed alleen de roti was enorm zout. Helaas heb ik het niet opgegeten maar ik kom zeker nog bij u eten en ik denk dat het dan vast anders zou smaken

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig volgens plan bezorgd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom fantastisch 👌👌

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is fantastisch. Organisatie rondom de bezorging laat nog even te wensen over. Bestelling werd pas na 2,5 uur bezorgd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden met de bestelling! De bestelling was wel te laat dus mss volgende keer toch even een belletje geven of berichtje sturen want 45min is best lang. Verders was alles naar wens.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, XL porties besteld , was amper genoeg voor 1 persoon.- volgens mij de normale portie ipv de extra geleverd. Erna gezegd dat er ook nog bij de roti de platen ontbraken die werden nageleverd maar zonder excuses van de bezorger. Bestel hier zolang er geen excuses komen niet meer!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, de bezorging was vriendelijk en netjes

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top, meer dan genoeg! Weer genoten...

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was erg lekker gekruid en de javaanse bami was ook lekker. Keurig ruim op tijd geleverd. Alleen het gratis blikje fris dat werd aangeboden bij de eerste bestelling zat er niet bij. Casave met bakkeljou was ook lekker bereid.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes warm, vriendelijke gozer, niks mis mee. Was alleen heel laat. 17.45 besteld om 19.30 te laten bezorgen en het kwam 20.45. Had er wel al rekening mee gehouden door andere recensies over bezorgen. Roti was helemaal prima, ik denk zelfs mijn beste optie die in de buurt komt van rupram in Amsterdam, netjes! Tjauw Min Moksi is lekker MAAR buiten de kipjes wel weinig vleesjes. Gezien de grote hoeveelheid kousenband en tjauw min vond ik dat te weinig. In Amsterdam krijg je gemiddeld meer voor hetzelfde bedrag. Sate was ook erg lekker. Ik ga sowieso nog vaker bestellen! Aanrader!! Eindelijke goeie Sranan niang in Woerden.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten, bezorging duurde een tijdje maar het was het wachten meer dan waard! Zowel de roti, bami hete kip en nasi kip waren voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer besteld en het is heerlijk. Goede en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Bestellen en ophalen is goed voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten .

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zeker een aanrader. De enige maar is dat ik 2,00 voor een ei erbij prijzig is.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterren zeggen genoeg, het was heerlijk, we werden op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Gewoon top!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wat een aanwinst voor Woerden!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer dat wij wat bestelden van Tante Mien. Eten roti lams was boven verwachting. Heel smakelijk goed vlees prima kerrie. Zijn net verhuisd van Amsterdam naar Woerden en wij weten echt wel hoe Surinaams eten hoort te smaken. Tot binnenkort!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker was het weer.👌

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top. Bestelde om 16:15 met voorkeurstijd aangeven te bezorgen om 18:00. Bezorgtijd was 18:25. Nu dus 25 min te laat vorige x 40 min. Belangrijkste is dat eten goed is maar toch irritant

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere eten! De levering was vrij snel!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet ergens vermeld stond dat als je speciaal kiest dat het met varkenvlees en worst is..dat ik eet ik niet! dus wel een beetje teleurgesteld. Wel goed dat er lekker groenten erbij zat. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was uitstekend op smaak. (en op tijd)

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke roti. Ik had online besteld en het stond op tijd klaar om af te halen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb erg lekker gegeten. Een punt van aandacht is dat er online werd aangegeven dat de bestelling een half uur eerder klaar zou zijn en dat er 2 bestelde producten op waren. Smaak voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote van de porties roti wisselen per keer de ene keer krijg je veel vlees en dan andere keer minder. Gisteren kreeg ik bijna de helft minder vlees dan normaal voor mijn gevoel. De prijs is opzich goed maar de porties mogen beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti besteld...keurig op tijd en heerlijk warm...prima roti we hebben lopen smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heerlijk...maar in totaal zaten er welgeteld 7 garnalen in 2 gerechten..heel veel rijst en een beetje groenten. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en optijd👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanrader! Heerlijke surinaams eten bij Tante Mien. Ik ben een kenner van de surinaamse keuken en het eten was dan ook erg lekker! Ik kom hier zeker terug :-)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoeveelheid pom was niet-surinaams. Masoesa rijst was kaal en karig...ook niet-surinaams afgemaakt. Pindasoep was heerlijk, maar ook dit niet-surinaams (zonder tomtom en maar 1 stukje kipfilet van 1.5 cm). De tjauwmin met kip was echt ongelofelijk : 1 droge miehoen met een stukje kip van 2 cm! Al met al mi totaal niet surinaams. Heel erg jammer. Daarnaast de chaos in de zaak...daarmee geef je echt een onprofessioneel signaal af. Smaak was goed van pom en pindasoep en masoesa. Maar de juiste verhoudingen zouden het naar een beter niveau kunnen brengen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte i.v.m Coronacrisis is het onacceptabel om bijna 2,5 uur op je bestelling te wachten, dit moet echt beter. Verder was het eten erg lekker dus hou dat vast.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar de service en klantvriendelijkheid was minder goed. Wij hadden om 17 uur een order geplaatst om om 18:30 uur op te halen. Toen wij aankwamen bleek het erg chaotisch te zijn en uiteindelijk was onze bestelling pas 18:50 uur klaar. Toen we thuis kwamen bleek er een deel te missen bij onze bestelling. Vervolgens moesten we erg veel moeite doen om aan te geven wat er miste en vervolgens werd ook de telefoon erop gegooid. Kortom het eten was goed, maar je kunt er niet van op aan dat ze op tijd klaar zijn en alles bij de bestelling hebben gevoegd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat er pas een uur later bezorgd werd dan de aangegeven tijd in de mail.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is slecht. Weinig kip en groente en veel rijst. Bezorging een half uur te laat.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en porties waren groot genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord... Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. Alleen jammer dat de ei niet standaard bij de roti zit. Zuur in zakjes smaakte anders dan de vorige keer. Niet lekker. Beetje jammer. Bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed. Echt super gegeten. Enig puntje van kritiek is dat er meerdere haren in het eten zat. Let daar aub beter op. Wij zullen zeker weer bestellen, maar een aantal mensen vonden dit niet zo prettig. Nogmaals eten echt super.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Roti kip, Roti vega en de Javaanse bami Vega. Alles was heerlijk op smaak! De tofu was ook heerlijk. Bestellen hier zeker nog een keer!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd gebracht en het eten was super lekker, zèker voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zalig!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, goede kip en lekkere bara

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel smaakvol ! Vriendelijke mensen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald 2 rotti, was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald voor 19.00 . Werd 19.20 geen probleem ik ging dr al van uit dat ik gelijk zo'n, mail zou krijgen. daar aangekomen heb ik na paar min zitten maar zelf aangegeven waar voor ik kwam. Het was nog niet klaar of ik het zelf thuis kan opwarmen. Ook geen probleem. Toen was de kip op dus 1 met kip en 1 met kipfilet. Persoonlijk zou ik dan de extra roti plaat die ik nog dr voor bestelde gratis geven ter compensatie van niet op tijd klaar,Koud meegeven en niet voldoende kip. Ik kreeg ook nog geld terug dat was mw ook vergeten . Pas buiten realiseeerde ik mij dat en ging terug. Ik snap dat het erg druk kan zijn maar en wees svp voorbereid...Ik vond het afgelopen zondag echt even too much...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging later dan gepland/gevraagd. Was wel erg druk dus begrijpelijk. Na een telefoontje was het er erg snel. Wel heel erg lekker en heel goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerste keer besteld Het eten was goed We zeiden : zeker voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Heerlijk dat ze ook in Harmelen bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér héérlijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti! Prima tijdsindicatie, zodat je weet hoe laat het eten ongeveer komt

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader, heerlijk gegeten we komen zeker nog eens terug👍😃

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti was lekker alleen jammer dat de kip niet gaar was.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima op smaak. Jammer dat er maar een klein zakje met 4 komkommer plakjes bij zat. Wel wat karig voor drie personen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Goed op smaak.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer een bestelling gedaan. er ging een en ander niet volgens verwachting. na wat telefoontjes toch een smakelijke maaltijd ontvangen. helaas met kipfilet en niet met pootjes ondanks dat, lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo! Wat een aangename kennismaking met de Surinaamse keuken. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke roti. Dit was de tweede keer dat ik heb gehaald. Ook dit keer was het weer erg lekker. Echt een aanwinst voor Woerden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top heerijk eten en op tijd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeven! Aanrader.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed . Helaas werd het een half uur later bezorgd dan was afgesproken. Daarnaast kregen wij een uur na bezorginng een mail dat de bezorger onderweg was.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang, maar het was heerlijk.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, gevulde bara en broodje hete kip gegeten. Bara was helaas niet warm genoeg. Bezorging stipt op tijd. Aanrader

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goed formaat portie en uitstekend van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Tante Mien, ik had tweemaal roti plus besteld, hij smaakte heerlijk! Echter met een plus verwacht er wel ei bij zou zitten. Tevens had ik besteld en moest ik een kwartier extra wachten. Maar smaak doet veel goed! Succes

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Nico, Bij Roti plus hoort ook een ei erbij. Ons excuses hiervoor. Mocht u weer bestellen krijgt u een extra ei bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker van smaak en mooie hoeveelheid.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en genoeg. Voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten komt niet op de afgesproken tijd (30 min eerder). De vegetarische roti is wat smaakloos. De nasi tofu bestaat vooral uit gebakken rijst en bevat weinig groentes. Helaas geen goede eerste ervaring!

Reactie van Eethuis Tante Mien:Niels bedankt voor je reactie, op Nasi Tofu hoort er voldoende groente bij te zitten. Ons excuses hiervoor. Wij gaan hier zeker wat mee doen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti en bami met kip smaakten heerlijk. Hoeveelheid prima en op tijd klaar en warm. Pindasaus en blikje fris vergeten. Het was ook erg druk. Een goed teken!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De roti was heerlijk. Dit gaan we nog een keer bestellen. Bedankt!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het te weinig vlees en niet genoeg voor 2 persn voor de prijs dat je voor betaald.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Zeker een aanrader 👌🏼

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top roti, warm en op tijd bezorgd! Volgende week weer

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een goeie roti en ze zijn zeer vriendelijk voor mij vaker besetellen hier top gaat zo door en succes!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs-kwaliteit verhouding!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de ontvangst hartelijk. Ik ben heel nieuwsgierig naar de andere gerechten en kom zeker nog eens terug.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via website. Heerlijk eten. Op tijd bezorgd. E-mail updates over bezorging liepen niet helemaal synchroon. We hadden al heerlijk gegeten toen de melding kwam dat ze onderweg waren.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vegetarisch gegeten! Dankjulliewel en tot de volgende keer! ;-)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker. Wat mij betreft mag wat meer kip bij de surinaamse nasi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd! De roti was lekker, malse kip, smaakvolle jus en van royaal formaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gekruid kippie!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later als aangegeven maar super lekker

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zo blij, echt roti in Woerden. En lekker, echt roti en niet flauw nee goed gekruid. Via internet besteld en op het afgesproken tijdstip was het eten er. Smullen!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pom

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Alleen vind ik zelf te weinig zuur bij de broodjes. En de de baran te zoutig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijke kip rotti gegeten. Genoeg voor allemaal en heel smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede prijs voor grote eter zou het iets meer mogen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ik haalde bij Pomo in Utrecht nog wel eens roti, maar nu Tante Mien er is hoeft dat niet meer. Ga zeker vaker bestellen, porties zijn prima en service top. Zeker een aanrader!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti met kip was erg lekker, maar de roti zelf was qua structuur een beetje apart door de manier waarop die opgewarmd was. De Tjauw min moksi meti was op zich wel lekker qua smaak maar er zaten maar vier kleine stukjes vlees in. Vonden wij een beetje weinig voor een hoofdgerecht. Ik had besteld om op te halen om 17.45, maar kreeg zonder overleg de bevestiging dat het opgehaald kon worden om 17.30. Dit bleek te zijn omdat ze veel bestellingen hadden, op zich begrijpelijk maar uiteindelijk heb ik een kwartier staan wachten in de winkel en was het alsnog pas om 17.45 klaar. Mijn indruk in de winkel was dat de boel niet heel goed gestructureerd was.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk, we hadden besteld om op te halen om 19.15 uur echter was het om 20.00 uur pas klaar. Was fijn geweest als we daar een update over hadden gekregen, hadden we niet 45 min buiten in de kou hoeven staan wachten. Wat zuur op de broodjes bakkeljauw zou ik nog adviseren en kip in de saoto soep was ver te zoeken.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke Roti! Wij hebben al 2x de Vegetarische besteld. Een echte aanrader! Tante Mien is een aanwinst voor Woerden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijne service en de bezorging keurig op tijd!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, mag iets pittigers zijn

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti, pasteitjes en broodje pom. We hebben heerlijk gegeten!! Volgende keer komen we iets anders proberen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg flauw ondanks de sambal extra misten we de pit het zuur was wel erg lekker. Ook erg weinig groente en net als bij vorige bestelling van roti hebben we geen ei gezien.we blijven proberen zijn erg blij met n Surinaams eethuis in Woerden.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker eten! een aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer en zeker niet de laatste! Lekkere roti

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk die vegetarische roti

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lang naar uitgekeken maar klein beetje teleurgesteld. Bezorging was snel na het plaatsen! Ongeveer 30 min, maar toen het eten er was was het eigenlijk al vrij lauw. De roti heb ik opnieuw in de magnetron gedaan om warm te maken. Zelf vond ik de roti vrij flauw van smaak, ben vanuit andere eet tentjes roti met meer smaak en wat pittiger gewend. Het was niet vies, maar het miste wat.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed. Alleen vond ik dat er een beetje weinig vlees bij mijn gerecht zat. Ik had moksi meti speciaal, en special zou betekenen dat er extra vlees bij zou zitten. Ik denk dat ze dat vergeten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Verse producten en een prima hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral de roti was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi dat er eindelijk een Surinaams restaurant in Woerden is. Lekker gegeten , goede kwaliteit en smaak. Bediening vriendelijk en goed. Kortom zeker voor herhaling vatbaar! Klein puntje van kritiek . We hadden al eerder een broodje bakkeljauw gekocht en die was behoorlijk zout, smaken verschillen maar net iets te...

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst Voor Woerden. Prima eten.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar ben blij dat er nu zo'n Surinaams eethuis in woerden is

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld, moest 10 minuten wachten bij het afhalen wat geen probleem was voor ons. Roti en bara is echt lekker, ik ben een redelijk grote eter en had meer dan genoeg aan de portie die ik had. Wij gaan zeker weer eten halen bij tante mien.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Hele vriendelijke bediening Komen zeker nog vaker terug 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Saoto smaakte perfect idem warung midi Amsterdam/Rotterdam. Maar verhouding saoto rijst te veel rijst het is saotosoep met rijst niet andersom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is de beginfase dus de dames leren veel van deze eerste periode. Het eten was niet klaar op het afgesproken tijdstip. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer het eten goed is,het helemaal goed komt. We hadden oa Surinaamse roti. De verhouding van de ingrediënten was niet helemaal naar wens. Veel aardappelen, weinig boontjes en slechts 2 kleine kippenboutjes. Volgende keer proberen we graag de roti kipfilet. De smaak was goed. Succes dames en heren en tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag voor het eerst via het internet een bestelling geplaatst. Aangekomen in de winkel was het mega druk, en was de bestelling ook nog niet klaar. Naar mijn mening hadden de medewerkers weinig controle/routine over de grote aanvraag. Op zich nog wel snel mijn bestelling meegekregen, dus dat was prima. Thuis gekomen vond ik de Saoto soep wat karig. Geen kip en geen rijst bij de soep. Alleen tauge in boullion?! Smaak was prima overigens. De nasi kipfilet speciaal was goed van smaak , flinke portie ook, maar ik miste hierbij een stukje zuur/groente oid. Het was voor mij niet speciaal genoeg....Ook het beloofde gratis drankje bij een eerste online bestelling heb ik niet gekregen. Al met al een qua smaak een goede ervaring maar er zijn zeker nog een hoop verbeterpunten. Ik hoop dat ze dit snel op de rit hebben en dan ga ik het gewoon nog een keer proberen!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op vrijdagavond wilde ik Roti kipfilet eten. Helaas duurde het erg lang voordat ik kon bestellen en ik ben weggegaan om Loempia’s te halen bij de Chinees. Op zaterdagavond dacht ik slimmer te zijn en alvast online te bestellen om 18 uur. Ik kreeg de mededeling op de website dat ik mijn Roti Kipfilet om 18.20 uur kon afhalen. Om 18.45 uur was er nog niets. Het bleek dat mijn bestelling nog niet in behandeling was. De mevrouw van de zaak vertelde dat het druk was en er geen tijd was voor internetbestellingen. Ik zou dan de mogelijkheid om via internet te bestellen uit zetten. Ik heb geen idee waarom ze dit niet deden. De aardappelen voor de roti moesten nog worden gemaakt. Het zou dus nog ongeveer een kwartier duren hoorde ik om tien voor zeven. Ik heb toen om Nassie gevraagd aangezien ik inmiddels erge honger had. Ik kreeg ook niet mijn drankje aangeboden dat er volgens de website bij zou zitten wanneer ik via internet bestel. Daar moest ik zelf om vragen. Dit vind ik niet erg servicege

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten, ondanks telef bestelling. Eten uitstekend

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Ron, hartelijk dank voor de review. We zijn blij met de feedback. dit helpt ons om het proces dusdanig in te richten om de wachttijden tot een minimum te beperken.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten maar inderdaad best stevig geprijsd. Je merkt duidelijk dat ze nog maar net open zijn. Er zit nog geen logisch systeem in of zo. Mensen achter mij liepen weg omdat het te lang duurde. Met een paar simpele aanpassingen in het proces (bijvoorbeeld veel gebruikte gerechten (kip) warm houden in plaats van op moeten warmen) is veel voordeel te halen en ik hoop dat jullie dat doen. Succes!

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Erik hartelijk dank voor de feedback. De tips en tops zijn zeker welkom en zullen we gebruiken om ons service niveau naar een hoger plan te trekken. Wij zien waar de knelpunten liggen en gaan daar zeker mee aan de gang.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan om vervolgens af te halen. Uiteindelijk in de winkel nog ruim een halfuur gewacht op mijn bestelling (2x roti kip, 1x vega en 2x broodje bakkeljauw). Er ging het een en ander mis, waarschijnlijk vanwege grote en wellicht onverwachte drukte in deze nieuwe zaak. Dames bleven echter zeer vriendelijk en het eten was heerlijk! Ga hier zeker nog een keer iets bestellen.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed! Lekkere roti! Echter het lange wachten was een tegenvaller. Had mijn online bestelling gedaan en aangegeven 18:00. Bij binnenkomst was nog niet begonnen met de bestelling en om 18:45 liep ik eindelijk met mijn eten naar buiten. Laten we het houden op opstart problemen..

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Anoniem, Hartelijk dank voor de feedback. Wij gaan hiermee aan de slag om het service niveau te verhogen en de wachttijden tot een minimum te brengen.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik schrijf bijna nooit een recensie. In dit geval doe ik dat toch. Ik wilde eigenlijk 2 sterren geven, maar omdat jullie net begonnen zijn, heb ik er 3 van gemaakt. Oordeel van mijn collega's en mijzelf: Ten eerste: Verbazingwekkend dat er om 9:00 uur al zoveel uitverkocht was. Over de bestelling zelf: We zijn allemaal bekend met de Surinaamse keuken. We vonden de broodjes en de bara tegenvallen qua smaak, het was te flauw. De broodjes waren matig belegd en ze waren duurder dan bij andere zaken (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, maar ook gewoon op de zaterdagmarkt in Woerden). De service viel tegen, het duurde erg lang voor de bestelling klaar was. We hopen echt dat het aanloop problemen waren en dat jullie jezelf gaan verbeteren.

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Farid, hartelijk dank voor de feedback. Dit helpt ons om ons proces te verbeteren en te zorgen voor een goede allesomvattende service. Wij gaan hier zeker mee aan de slag

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti is erg lekker! Je merkt wel dat ze nog moeten opstarten en niet verwacht hadden dat het meteen een succes zou zijn. Veel uitverkocht (alleen maar een goed teken) porties moeten nog goed afgemeten worden want er zat wel iets te weinig kip bij voor die prijs, ietsjes meer zout en warmer bij afhalen want het kwam lauw uit het bakje. ook miste ik de echte kouseband maar misschien was die ook op :) Hele lieve dames achter de balie en ga zo door! We bestellen snel nog een keer.

Reactie van Eethuis Tante Mien:Beste Denise hartelijk dank voor de feedback en de gerichte punten van verbetering. Wij hadden inderdaad niet verwacht dat de toeloop zo groot zou zijn. Dit soort reviews helpt ons om de verbeter punten aan te pakken en te zorgen voor tevreden klanten. Want dat is uiteindelijk ons doel. Om klanten tevreden te stellen met goede kwaliteit service.